Vložit inzerát


Mám svůj obchod :   Nepovinná dobrovolná registrace


Hlavní menuBazar strojů a technikyKovoobráběcí strojeDodávky ohraňovacích nástrojů pro ohýbání plechů

Dodávky ohraňovacích nástrojů pro ohýbání plechů Prodám bazar Všechny lokality

Precitools nabízí profesionální dodávky ohraňovacích nástrojů z Itálie pro následující ohraňovací lisy (ohýbačky):
Accurl, ACL, Adira, AM Machinery, Ajial, Amada, Astrida, Augusta, Axial, Baykal, Beyeler, Blecken, Boschert, Bystronic, Cematek, CMU, CoastOne, Colgar, Colly, Darley (Safan-Darley), Dener Makina, Deratech , Durma, Edward Pearson, EHT, Ermaksan, Euromac, Femas, Feysama, Fratelli Farina, GADE, Gasparini, Gecko, Gelber Bieger, Gilardi, Gizelis, Guifil, HACO (Atlantic), Harsle, Hammerle, Hesse, Hezinger, Hilalsan, IMAL , Inanlar, Ironmac, ITEK, Jean Perrot, JFMI, JMT USA, Jordi, Jouanel, KAAST, Karmet, Kingsland, Knuth, Kruman, LoirSafe, LVD, Mebusa, Mecos, MVD INAN, Nargesa, OMAG, Peliant, Probend, Rico, RMT, Salvagnini, Safan, Schiavi, Schroder, SMD, STR, Tabama, Teda, TCI Cutting, Trumpf, Ursviken, UZMA, Vartek, Vicla, Vimercati, Warcom, Weinbrenner, Yangli, YSD atd.
Podporujeme ohraňovací nástrojový systém Promecam-EURO, Trumpf-WILA, Beyeler-Bystronic, LVD a mnoho dalších, včetně velkotonážních strojů a aplikací.
Jsme schopni dodat razníky, 1V raznice, 2V raznice, 4V raznice, Multi-V raznice, meziprodukty pro držáky, svěrky, podpěry raznice, lemovací / zplošťovací nástroje, Z-ohýbací nástroje, držáky pro PU raznice a PU vložky, nástroje pro ohýbání poloměrů, adaptéry, prodlužovací adaptéry a mnoho dalšího.
Výrobní materiály: C45, C45 tvrzené, 42CrMo4. Všechny nástroje mají pracovní plochy s profesionálním kalením.
Veškerá výroba je v Itálii, nabízíme pouze vysoce kvalitní nástroje vyrobené s vysokými standardy. Rychlé dodání do všech zemí EU i do zahraničí.
Všechny značky, stroje, výrobci a ochranné známky jsou použity pouze pro informaci, nejsou spojeny s PRECITOOLS a jsou majetkem jejich respektovaných vlastníků.
Jedná se o reklamní inzerát / inzerát, žádné závazky. Pro jakékoli podrobnosti nás kontaktujte.

Dodávky ohraňovacích nástrojů pro ohýbání plechůDodávky ohraňovacích nástrojů pro ohýbání plechůDodávky ohraňovacích nástrojů pro ohýbání plechůDodávky ohraňovacích nástrojů pro ohýbání plechůDodávky ohraňovacích nástrojů pro ohýbání plechů


 

 

Sdílet tento inzerát na facebooku:

Sdílet tento inzerát na twitteru:

 


Jméno:Precitools
Telefon:

111111111

Lokalita:Všechny lokality
Cena:Dohodou
Webové stránky:press-brake-tools.com/cz/
Facebook:www.facebook/obchod/skupina

Topovat Editovat Smazat
Všechny inzeráty zadavatele
Poslat emailem sobě a nebo příteli
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát


Kontaktujte inzerenta




      

    PrimabazarPRIMA play   •   sbazar inzeráty   •   bazoš automobily   •   Najducokoliv